Tuotteet hakusanalla murano jäätyy (4)

Minttulikööri - Egiazki - Käsintehty Minttulikööri

Minttulikööri - Egiazki - Käsintehty Minttulikööri

Suuri klassikko likööriperheessä, Egiazki päätti nopeasti luoda oman minttuliköörireseptinsä. Liköörivalikoimamme leikkii enemmän makeuden ja hienostuneisuuden kanssa, mutta tässä olemme panostaneet intensiivisyyteen ja raikkauteen. Raikkauden lisäksi Menta Egiazki erottuu keveydellään, pyöreydellään ja hienovaraisilla mausteilla. Saavutamme tämän tasapainon yhdistämällä kaksi minttulajiketta, yhden mausteisen ja toisen vihreän. Ensimmäinen tuo mukanaan täydellisen raikkauden tunteen ja toinen pehmentää tätä hienovaraista seosta. Reseptimme on valmistettu luonnollisista piparminttu- ja vihreän mintun lehdistä, jotka on saatu tislaamalla. Sinun on myös tiedettävä, että tämä kaunis vihreä väri, jota Menta esittelee, ei peitä liiallista sokeria, vaan vahvistaa vain raikasta tunnetta suussa.
Roumaguet Makea viini 2021 Bordeaux - Makea valkoviini AOP Bordeaux

Roumaguet Makea viini 2021 Bordeaux - Makea valkoviini AOP Bordeaux

ALKUPERÄ - TERROIR Makea Valkoviini Bordeaux'sta Roumaguet on tulos tiukasta valinnasta, jonka ovat tehneet viinintekijämme, kunnioittaen Bordeaux'n jaloja terroireja. Bordeaux'n alkuperämerkintä kattaa yli 40 000 hehtaarin alueen, joka kattaa koko Bordeaux'n viinitarhan. Terroirien rikkaus ja läheisyys Atlantin valtamereen luovat ihanteelliset olosuhteet poikkeuksellisten viinien tuottamiseen. VIININ VALMISTUS Korjattu täydellisessä kypsyydessä Perinteinen vinifikaatio ruostumattomassa teräksessä Kypsytetty tankeissa RYPSILAJIT 100% Sémillon MAISTELUMUISTISET Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux paljastaa kauniin kirkkaan keltaisen värin ja hedelmäisen aromin, jossa on sitrushedelmien ja keltaisten hedelmien vivahteita. Suussa se tarjoaa herkullisia makuja eksoottisista hedelmistä ja hienoa tasapainoa makeuden ja hapokkuuden välillä. Hedelmällinen jälkimaku viipyy miellyttävällä raikkaudella.
Montbellyn vaakuna

Montbellyn vaakuna

Kommentti Pessac-Léognanin alue on ollut tunnettu viineistään keskiajalta lähtien. Maaperä, joka koostuu sorasta, kivistä ja alluvioista, sekä jyrkät rinteet, ovat erinomaista viinituotantoaluetta. Blason de Montbelly on peräisin huolellisesta valinnasta tämän nimikkeen alueelta, joka sijaitsee Saint-Médard-d'Eyransissa. Nämä maaperät edustavat hyvin Pessacais-terroirien suurta monimuotoisuutta ja mahdollistavat luonteenomaisten viinien valmistamisen. Käytetään erillistä käymistä lämpötilasäädellyissä teräksisissä säiliöissä. Kypsytys 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Maistelu Pessac-Léognan parhaimmillaan. Väri on kirkas ja syvä rubiininpunaisilla sävyillä. Tuoksu on monimutkainen ja hienostunut, punamarjaisten ja orvokkien nuoteilla, sekä hienovaraisesti vaniljainen. Suussa tanniinit ovat silkkiset ja harmoniset, hedelmäisessä, hieman puumaisessa ja pitkäkestoisessa jälkimaussa. Rypäleet: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%) Tuottaja: Sovex GrandsChâteaux Beychac-et-Caillau (33750) Muodot ja pakkaukset: Pullo (75cl) - 6 pullon laatikko - 2019
GIN

GIN

villiyrtti, katajanmarja, viljat, inkivääri, absintti, sitruunan kuori ja appelsiinin kuori. Jokainen mauste tislataan erikseen, minkä jälkeen ne yhdistetään kylmästi 24 tunnin levon jälkeen. Tämä tekniikka mahdollistaa makujen maksimaalisen uuttamisen ja säilyttämisen. 70 cl